kijker

In de kijker

Wij vernieuwden onlangs onze boekenhoek zodat je hier even tot rust kan komen in een gepaste sfeer.
De mooie himalaya zoutlampen, de gezonde fairtrade wierook, witte salie en palo santo maken het helemaal compleet!
Op zoek naar een leuk boek over voeding, koken, dieet, kruidentoepassing, fermenteren en veel meer…?
Kom langs en geniet de hele maand augustus van 10% korting op alle boeken!


Dieetcentrum Ann heet nu officieel ‘Delisana’!

Met deze naam wordt kort en kracht uitgedrukt waar wij voor staan: Natuurlijk lekker & gezond. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Daarnaast is onze nieuwe website online. Wij zijn uiteraard erg benieuwd wat je er van vindt!

Al meer dan 40 jaar staan wij voor onze klanten klaar waarbij het persoonlijke advies ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten en dat zal, ondanks onze nieuwe jas, niet veranderen!

Natuurlijk willen we dit met jullie vieren. Samen kunnen we er helaas geen feest van maken maar breng een bezoekje aan de winkel en wij trakteren met een goedgevulde goodiebag! Bovendien krijg je ook een kortingsbon ter waarde van 5€ bij een aankoop vanaf 50€.

Als eerste op de hoogte blijven van verdere nieuwtjes, acties, producten … ?

Schrijf je onderaan in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

Ontdek onze nieuwe boekenhoek, uitgebreide kruidenhoek en het nieuwe assortiment schoonmaakproducten

Boekenhoek: Snuister tussen onze boeken op zoek naar de antwoorden op jouw vragen omtrent gezondheid en ecologisch leven. Of ga aan de slag met onze kook- en kruidenboeken. Voor elk wat wils.

Kruidenhoek: Ons assortiment kruiden is volledig BIO geworden! Van Anijs tot zoethout, je kan het allemaal bij ons terugvinden. Lekker om een kruidenthee van te zetten maar zeker ook geschikt om te verwerken in zalven, tincturen en siropen.

Schoonmaken: Maar dan liefst op een veilige en gezonde manier. Dat kan bij ons met de producten van Seepje en Biotop. Allebei Belgisch, duurzaam, ecologisch verpakt en niet schadelijk voor ons en de natuur.